PROMETNA NESREĆA

AUTO USMRTIO PJEŠAKA NA DOMOVINSKOM MOSTU U ZAGREBU: OD SILINE UDARCA ODMAH JE PAO MRTAV Svjedoci kažu da je pješak bio na zebri...

 
 Bruno Konjević / HANZA MEDIA

Nepoznata osoba izgubila je život danas oko 17 sati na zagrebačkom Domovinskom mostu kada je na nju naletio osobni automobil. Od siline udarca nesretnom pješaku nije bilo spasa, a njegovo beživotno tijelo policija je zajedno sa djelatnicima Hitne pomoći, zatekla desetak metara od pješačkog prijelaza.

Još se uvijek očevidom, koji je u tijeku, utvrđuju okolnosti tragedije, a prema pričanjima nekih svjedoka, automobil je skretao iz smjera Velike Kosnice prema Domovinskom mostu te je odmah nakon skretanja udario u pješaka na zebri. Tko je imao prednost prolaska, doznat će se po dovršetku očevida. Vozač je bio pod totalnim šokom nakon što je shvatio što se dogodilo, a prema nekim informacijama, prošao je alkotest.

Zagreb, 061217.
U naletu osobnog automobila na pjesaka kod Domovinskog mosta, smrtno je stradao pjesak.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / HANZA MEDIA

Svjedoci nesreće također upozoravaju kako je riječ o dionici gdje vozači često pritisnu papučicu gasa i do 130 km/h pritom ističući kako i sami pješaci, misleći da će biti brži od nadolazećih vozila, neoprezno pretrčavaju kolničke trake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:57