ŽURIO NA KAVU

Automobilom se zaletio na terasu kafića, četvero ozlijeđenih

Vozač u Slavonskom Brodu pokušao je preteći kolonu preko dvije pune linije

SLAVONSKI BROD – Četvero je ljudi ozlijeđeno nakon što se na terasu kafića Evergreen danas oko 14.15 sati zaletio crveni Clio čiji je mladi vozač skrivio nesreću.

Prema pričanju očevidaca, vozač Renault Clia, slavonskobrodskih registracijskih oznaka SB 508 CR, unatoč dvostrukoj punoj liniji neoprezno je krenuo u obilazak kolone vozila. Nije uočio da je prvi u koloni, vozač Reanult Megana, započeo skretanje nalijevo u susjednu Šenoinu ulicu. Pri tome je došlo do udarca koji je Clio odbacio na terasu kafića na kojoj je sjedio veći broj ljudi.

- Bilo je grozno. Da se dogodilo samo trenutak ranije, mene više ne bi bilo jer sam sjedio prvi za stolom. Srećom, ustao sam da bih nešto obavio, a za stolom su ostali sjediti moji prijatelji Anto Medak, Željo Garić, Goran Rosić i moj brat Zlatko Marić. Zadobili su lomove nogu, nosa…ne znam ni sam. Tek su ih odvezli u bolnicu – u šoku priča Goran Marić, stalni gost kafića.

Za razliku od gostiju lokala, vozač Renault Clia iz slupanog je automobila izašao neozlijeđen. Kako neslužbeno doznajemo, nešto ranije povezao je svoju djevojku s kojom je namjeravao otići na kavu. Zbog neopreznosti i kršenja prometnih pravila, stigao je na kavu nešto ranije. Ozlijede koje su zadobili gosti lokala srećom nisu opasne po život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 05:46