NASILJE NA SELU

Babina Greda: SDP-ovac pretukao mljekara i htio mu uzeti tri teleta

Bjelovar, 280909.Mladen Solcic iz Patkovca pokraj Bjelovara cije je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Solcic prosle godine isporucilo 1,3 milijuna litara mlijeka. a zbog sve nizih cijena koje za mlijeko odredjuju otkupljivaci prisiljen je za klanje prodati prvih 7 od 130 muznih krava.Foto: Mirlosav Martinic / EPEHA
 Miroslav Martinić / EPEHA

BABINA GREDA - Lokalni SDP-ovac Ivan Delić u Babinoj Gredi je u ponedjeljak pretukao sumještanina Danijela Vukovića zbog poslovne razmirice - piše Glas Slavonije.

Vuković je poljoprivredni proizvođač i mljekar kojeg je Delić pretukao na vlastitom imanju u staji pred suprugom i djecom.

"Upravo sam hranio krave kada je u staju uletio Ivan. Počeo je galamiti, snažno me udario nogom u glavu, pao sam dolje, a potom me nastavio udarati nogama i prijetiti mi da će me uništiti", prepričava Vuković.

Prema vlastitom priznanju, s Delićem je surađivao prilikom obavljanjanja poljodjelskih radova. Posljednji put na baliranju sijena, no Vuković nije bio zadovoljan odrađenim poslom, što je izazvalo gnjev kod Delića. Tražio ga je novac koji mu Vuković nije htio dati jer mu ne pripada, a čak je kao naplatu htio uzeti tri teleta.

"Ne znam što bih rekao, kod nas se po selu u posljednje vrijeme svašta događa, toliko mržnje i nesnošljivosti među ljudima nikada nije bilo. Ja sam nestranačka osoba, nikada nisam bio ni u jednoj stranci i uopće se ne želim miješati u bilo kakve međustranačke odnose u selu", rekao je Vuković za Glas Slavonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:20