PREDAO SE

BANKAROV PRIJATELJ ZA JUTARNJI 'Vjerujem da je sa sobom ponio i novac i predao ga policiji. Nije ga ni imao gdje potrošiti'

 
 Damjan Tadić / CROPIX

Nakon što se u utorak ujutro splitskoj policiji predao Srđan Djaković, bankar koji je osumnjičen da je iz poslovnice vrličke OTP banke nestao s više od 11 milijuna kuna, razgovarali smo s njegovim bliskim prijateljem, koji nam je otkrio neke dosad nepoznate detalje ovog slučaja.

- Koliko mi znamo, Srđo se sam predao policiji u Splitu u utorak ujutro u 9 sati, a nisu ga ulovili. Znači, sam je došao u postaju. Netko kaže da je sa sobom ponio i novac i predao ga policiji, a neki kažu da nije. Ali poznavajući ga, ja vjerujem da jest, jer ga nije imao gdje potrošiti.

Mislim da čitavo vrijeme on nije ni izašao iz Hrvatske. Pozdravljam njegovu odluku da se preda, jer će tako biti bolje za njega - rekao nam je to u telefonskom razgovoru jedan od najbližih prijatelja bankara Srđana Djakovića iz Vrlike.

Nad uhićenikom splitski policajci u ovom trenutku vrše kriminalističku obradu, a svi detalji njegova bijega i motivi krađe bit će poznati nakon što Djaković policiji da iskaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:52