PROMETNA NESREĆA

BEŠĆUTNA VOZAČICA AUTOM POKOSILA DIJETE NA ZEBRI ISPRED ŠKOLE I POBJEGLA Odjurila bez da je ozlijeđenom djetetu pomogla, policija: 'Našli smo je'

Ilustracija
 Niksa Stipanicev / CROPIX

>>> NOVO 21:25 Nakon što je policija u medijima objavila apel tražeći svjedoke očevice sa Bolničke ceste, iz PU zagrebačke ističu kako se došlo do korisnih saznanja o vozilu.

- Intenzivnim radom policijskih službenika, došli smo i do vozačice koja je sudjelovala u prometnoj nesreći te je ista dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Zahvaljujemo svim građanima na pomoći - navode iz zagrebačke policije.

Tek će se vidjeti je li u vrijeme naleta vozačice na dijete ista bila pod utjecajem alkohola ili nekog drugog sredstva, a nepoznanica je trenutno ima li važeću vozačku dozvolu. Po dovršetku obrade, kazneno će odgovarati za bijeg s mjesta nesreće i za nepružanje pomoći.

--------------------------

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatom vozačicom koja je u srijedu ujutro u 8 sati ispred Osnovne škole Stenjevec na Bolničkoj cesti udarila dijete na zebri i potom pobjegla.

Dijete je prevezeno u bolnicu, a iz PU zagrebačke doznajemo da je nalet na dijete bio kod kućnog broja 92 navedene ulice.

- Vozačica osobnog automobila se udaljila s mjesta događaja prometne nesreće bez da je pružila pomoć i o nesreći obavijestila policiju i hitne službe.

Pozivamo sve građane koji imaju korisne informacije o ovoj prometnoj nesreći da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili nazovu 192 - apeliraju iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:51