NAPAD U POŽEGI

BILA JE TO VOŽNJA IZ NOĆNE MORE Putnik istjerao taksista iz auta pa ga ostavio samog u šumi i pobjegao. Ubrzo je stigla dojava o požaru...

 
Zapaljeno taxi vozilo
 pozega.eu

Vozač jednog požeškog taksi prijevoznika nije mogao niti sanjati da će u subotu navečer proživjeti pravi horor u svojoj smjeni. Uobičajeno je radio svoj posao dok mu do vozila nije došao 33-godišnjak, u subotu oko 22 sata, koji je od vozača zatražio prijevoz u Škrabutnik, selo udaljeno nešto više od 10 kilometara od Požege, piše Požega.eu.

Vozač je tog 33-godišnjaka od prije poznavao. Neslužbeno se doznaje da je u vožnji bilo sve u redu dok se nisu s glavne ceste, koja povezuje Požegu i Novu Kapelu, vozilom zaputili makadamskom cestom, šumskim predjelom, prema Škrabutniku. U jednom je trenutku 33-godišnjak prisilio vozača da zaustavi vozilo i iz njega ga istjerao i sam se odvezao u pravcu svog sela. Taksi vozač u jednom se trenutku našao sam usred šume pa je mobitelom pozvao kolegu koji je vozio drugo taxi vozilo da dođe po njega i da pokušaju pronaći 33-godišnjaka koji se odvezao. Nisu ga uspjeli pronaći pa su obavijestili policiju.

Kada se policija uključila u slučaj, došla je informacija da je jedno vozilo zapaljeno u šumi u obližnjem Škrabutniku, a naknadno se utvrdilo da se radi upravo o ukradenom automobilu.

Točne okolnosti samog događaja još nisu poznate, ali prema neslužbenim informacijama radi se o nestabilnom 33-godišnjaku od prije poznatom policiji po činjenju izazivanja požara i drugih kaznenih djela.

Kako neslužbeno doznaje Požega.eu, 33-godišnjak je uhićen i trenutno se nalazi na kriminalističkom ispitivanju. Za pretpostaviti je da će biti saslušan i pred nadležnim državnim odvjetnikom i sucem istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:40