POVOD NEJASAN

'BILO JE DOSTA KRVI NA CESTI' Mladić u Korenici pretukao dvojicu polaznika policijske akademije, jedan završio u zadarskoj bolnici, svi su bili pijani

 Mario Todorić / CROPIX

U središtu Korenice u noći sa subote na nedjelju, oko 3 sata, došlo je do tučnjave između 21-godišnjaka iz Grabovca i nekoliko polaznika policijske akademije koji se u Korenici nalaze na stručnoj praksi, javlja portal Vijesti.hr.

Kako je za Vijesti.hr kazala glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske Maja Brozičević, 22-godišnji polaznik policijske akademije je teže ozlijeđen te je zadržan u Općoj bolnici u Zadru dok je drugi policijski kadet lakše ozlijeđen.

Polaznici akademije bili su u civilnoj odjeći.

Uzroci sukoba doznat će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja, ali već sad je, prema neslužbenim informacijama, poznato da su sudionici bili pod utjecajem alkohola, što je utvrđeno alkotestiranjem. Nakon triježnjenja, 21-godišnjak iz Grabovca je uhićen.

- Jutros je bilo dosta krvi na cesti i ograđeno s trakom 'stop policija' jer je bio uviđaj, javio je čitatelj portalu Vijesti.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:10