PRIVEDEN OSUMNJIČENIK

BITKA ZA ŽIVOT TEŠKO OZLIJEĐENOG MLADIĆA Na našoj omiljenoj plaži izbo ga čovjek kojeg je uhvatio kako mu kopa po stvarima dok se kupao

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.07.2019. u 16:26

Split, 200619.
Reportaza sa splitskih plaza Bacvice, Ovcice i Firule.
Na fotografiji: Bacvice
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Plaža Bačvice

Splitska policija uhitila je muškarca kojeg dovode u vezu s teškim ozljeđivanjem francuskog turista u ponedjeljak rano ujutro na Bačvicama, koji je u životnoj opasnosti nakon uboda nožem u prsa, doznaje se u policiji.

Policija u interesu kriminalističkog istraživanja ne želi otkrivati detalje o uhićenju, no doznaje se da se osumnjičeni muškarac i dalje nalazi na ispitivanju.

Za to vrijeme na Jedinici intezivnog liječenja KBC Split već drugi dan se za svoj život bori njegova žrtva, 31-godišnji Francuz koji je nastradao u ponedjeljak rano ujutro kada se sa svojim sunarodnjakom (24) kupao na Bačvicama.

U jednom trenutku Francuz je vidio nepoznatu osobu koja im je prevrtala stvari. Bojeći se da im nešto ne ukrade izišao je iz mora, ali tada mu je nepoznati muškarac zadao ubodnu ranu u prsa.

Policija je o događaju doznala od liječničkog tima splitske bolnice koji je pružio pomoć teško i po život opasno ozlijeđenom turistu kojemu je napadač ukrao i novčanik.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo