POKUŠAJ UBOJSTVA

BIVŠA DJEVOJKA (21) GA IZMAMILA IZ KUĆE U GLUHO DOBA NOĆI PA IZBOLA? Bajker iz Varaždina (30) u bolnici je na aparatima, liječnici mu se bore za život

Ilustracija
 CROPIX

Varaždinska policija pritvorila je i nakon kriminalističkog istraživanja zbog pokušaja ubojstva kazneno prijavila 21-godišnju djevojku, koja je u noći sa na četvrtak na predjelu uz rijeku Dravu u Varaždinu ubola 30-godišnjaka u predjelu vrata.

Između djevojke i mladića između 23 i 3.30 sata došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba. Ozlijeđeni 30-godišnjak se potom dovezao do Kumičićeve ulice gdje je pronađen u krvavom automobilu, nakon čega je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju.

- Pacijent je stigao s ozljedama opasnima po život. U teškom je zdravstvenom stanju, u induciranoj komi i liječnici se bore za njegov život - rekao je primarijus dr. Ranko Stare iz Opće bolnice Varaždin, prenosi Regionalni.com.

Kako neslužbeno doznaje Regionalni tjednik 7 plus, teško ozlijeđen u nemilom događaju je Nikola Turek, predsjednik MK Barokera. Izbola ga je njegova bivša djevojka koja ga, kako smo neslužbeno doznali, izmamila u gluho doba noći iz kuće te se s njim sastala pri čemu ga je izbola nožem.

Navodno ga je od prekida veze neprestano uznemiravala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:21