ŠOKANTAN SLUČAJ

BIVŠI SPECIJALAC KOJI JE PIJAN PRETUKAO KĆER (14) ZAVRŠIO U REMETINCU: Uhićen je odmah nakon izlaska iz bolnice u Vrapču

 Ilustracija/HANZA MEDIA

Bivši specijalac (46) koji je prije nekoliko dana pretukao svoju 14-godišnju kćer na Peščenici, završio je jučer u Remetincu te je protiv njega pokrenut postupak zbog obiteljskog nasilja i drugih djela.

Naime, nakon što je nekoliko dana bio hospitaliziran u Vrapču, otpušten je iz bolnice te je uhićen, ispitan na DORH-u, a zatim mu je sudac istrage odredio istražni zatvor.

Prema pisanju medija, bivši policajac uvjetno je pušten iz zatvora, gdje je bio zbog obiteljskog nasilja, kako bi bio s djecom dok im je majka u bolnici na operaciji.

No, pijan je pretukao 14-godišnju kćer koja se morala spašavati skačući s balkona i trčanjem po ulici, a sve je gledao njezin sedmogodišnji brat.

Majka djevojčice tvrdila je kako je policija reagirala prekasno, baš kao i susjedi, koji su rekli da je policiji trebalo više od sata da stigne do mjesta gdje je otac tukao kćer. No, iz policije tvrde da su 14 minuta od poziva uhitili počinitelja i da je tek bilo manjih komunikacijskih propusta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:10