UBOJSTVO U ĐAKOVU

BRAT ODBJEGLOG UBOJICE IZ ĐAKOVA UPUTIO DRAMATIČAN APEL 'Andrija, odbaci sve što imaš i predaj se! Izađi na cestu, bilo gdje, otiđi na policiju'

 
 Vlado Kos / CROPIX

Satima već traje policijska potraga za ubojicom koji je ranije danas u đakovačkom Centru za socijalnu skrb ubio jednu djelatnicu, a pravnika teško ranio. Andrija Drežnjak (60) je nakon svog krvavog pohoda na biciklu pobjegao s mjesta zločina i za njim se intenzivno traga.

Češlja se obližnje polje kukuruza, ali policija je krenula i prema šumi sa psima tragačima. Policija provjerava sve informacije koje su dobili od građana, a objavljena je i fotografija ubojice.

Apel da se preda poslao je i Drežnjakov brat.

- Naravno da sam u šoku. I otac nam je u šoku. Ima 96 godina. Napravio je sramotu, žalosno je to i od Boga i od naroda. Poslao bih mu poruku da se preda. Da odbaci što ima uz sebe, da se preda, da izađe na cestu, bilo gdje. Otiđi na policiju, bilo gdje. Reci: Ja sam to napravio, rekao je ubojičin brat za Dnevnik.hr.

Kako smo doznali, Drežnjak je godinama bio korisnik pomoći Grada Đakova, a sugrađani za njega kažu da je iznimno problematična, nasilna i nestabilna osoba.

Opširnije o dramatičnom danu u Đakovu pročitajte OVDJE.

Andrija Drežnjak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:51