MANIJACI ZA VOLANOM

'BRZA I ŽESTOKA' ČETVORKA UTRKIVALA SE NA AUTOCESTI: Norvežanin, Nijemac, Makedonac i Rumunjka jurili u Lamborghiniju, BMW-u i Porscheu 250 km/h!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 04.07.2018. u 13:42

Osijek, 110315.
Branko Ostovic poznati osjecki poduzetnik i ljubitelj skupocjenih i rijetkih automobila ponekad se provoza ulicama Osijeka u nekom od svojih tridesetak vozila koliko ih ima u svojoj kolekciji.
Na fotografiji: Branko Ostovic u jednom od svojih ljubimaca (Lamborghini Aventador) u ulici Europske avenije u Osijeku.
Foto: Vlado Kos / Cropix
Vlado Kos / CROPIX

Arhiva

 

Vozačima sportskih automobila Lamborghini, BMW i Porche koji su u ponedjeljak uhvaćeni u prebrzoj vožnji autocestom na području općine Bošnjaci, vukovarsko-srijemska policija izrekla je kaznu od po tri tisuće kuna, ali i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom na području Hrvatske.

U brzini značajno višoj od dopuštene uhvaćeni su 38-godišnji norveški državljanin koji se automobilom Lamborghini, rumunjskih oznaka, kretao brzinom od 247,5 kilometara na sat i 40-godišnji državljanin Njemačke koji je BMW-om vozio 221 kilometar na sat, dok je 40-godišnja državljanka Rumunjske upravljala Lamborghinijem brzinom od 246 kilometara, izvijestila je u srijedu policija.

Nešto kasnije, oko 15 sati, također na dionici auto-ceste na području općine Bošnjaci, zaustavljen je i osobni automobil Porsche makedonskih oznaka, kojim je brzinom od 221 kilometra upravljao 36-godišnji makedonski državljanin.

Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od tri tisuće kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo