NOVI DETALJI

ČETVERO TEŠKO OZLIJEĐENIH U NESREĆI NA NAPLATNIM KUĆICAMA SVETA HELENA Vatrogascima trebalo 45 minuta da iz vozila izvuku bračni par s djetetom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.07.2019. u 22:08

Sv. Helena, 200713.
Pojacan promet na autocesti A3 Gorican - Zagreb. U jutarnjim satima na naplatnim kucicama Sv. Helena u smjeru juga kolona je dosezala oko 3 kilometra, ali se vrlo brzo guzva rascistila.
Na fotografiji: naplatne kucice Sv Helena.
Foto: Nenad Dugi / CROPIX
Nenad Dugi / CROPIX

Naplatne kućice Sveta Helena, ilustracija

U teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama Sveta Helena u smjeru Zagreba u kojoj su sudjelovala tri vozila, ozlijeđene su četiri osobe. 

Kako piše RTL, vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Oni su, prema neslužbenim podacima u teškom stanju, a više će se saznati iz službenog policijskog izvješća. 

Pretpostavlja se da je do prometne nesreće došlo kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine BMW se u zabio u automobile.

Prvi automobil je zbog jakog naleta BMW-a odletio u naplatnu kućicu i vozilo je posve smrskano. Ondje je navodno bila blagajnica, no na svu sreću ništa joj se nije dogodilo. 

Drugi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara naprijed. 

Nesreća se dogodila oko 12.40, a službeni rezultati očevida još se čekaju. 

Na tom se mjestu unazad nekoliko godina dogodilo već više prometnih nesreća jer na ravnoj, brzoj cesti vozači često ne primijete na vrijeme da se približavaju naplatnim kućicama.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo