BEZ ŽRTAVA

ČETVEROSTRUKI SUDAR NA CESTI U SOLINU Autobus stao na stanicu, u njega se zabila dva auta, a onda je naletjela i cisterna: 'Ljudi su bili u šoku'

čitatelji Slobodne Dalmacije

Prometna nesreća u Solinu

 

Policija je oko 16.25 sati dobila dojavu o sudaru u Ulici Kneza Trpimira u Solinu.

U sudaru su sudjelovali kamion, autobus i dva osobna vozila, a po dosadašnjim informacijama nitko nije zatražio liječničku pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

čitatelji Slobodne Dalmacije
 

Kako nam javlja svjedokinja nesreće, do sudara je došlo kada je a​utobus stao na stanicu koja nema ugibalište te se u njega zabio BMW, zatim i drugo osobno vozilo makre Fiat, a nakon svega naletjela je i cisterna.

čitatelji Slobodne Dalmacije
 

'Vozačima smo pomogli izać, donila sam im vode iz obližnjeg dućana. Vozač BMW ozlijedio je vrat i šepa, a ovi ostali su pod šokom, njih smo posjedali dok nije došla prva pomoć', ispričala nam je čitateljica koja se zatekla na mjestu nesreće, dok čitatelj Slobodne Dalmacije javlja kako je u sudaru sudjelovalo ukupno čak 13 ili 14 osoba.

čitatelji Slobodne Dalmacije
 

'Molim vas javno apelirajte da naprave ovdje ugibalište i jače označe pješački jer se svako malo ovdje dogodi nesreća', zavapila je svjedokinja još potresena nesrećom koja joj se odigrala pred očima te samom srećom prošla bez ozbiljnijih posljedica.

čitatelji Slobodne Dalmacije
 

Promet se odvija naizmjenično uz regulaciju policije.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo