OČEVID U TIJEKU

CURICA IZAŠLA IZ AUTOBUSA PA JE POKOSIO AUTOMOBIL Strava na povratku iz škole u blizini Čakovca: Djevojčica je hitno prebačena u bolnicu

 
Ilustracija
 / HANZA MEDIA

U ponedjeljak oko 15:30h u Ulici Rade Končara u naselju Malom Mihaljevcu u blizini Čakovca osobno vozilo naletjelo je na malodobnu pješakinju.

Dijete (13) je vozilom hitne pomoći prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec - izvijestila je Policijska uprava međimurska, a prenosi list Međimurje.

Prema riječima okupljenih na mjestu nesreće, riječ je o osnovnoškolki koja se vraćala s nastave te je netom prije sišla s autobusa na obližnjem stajalištu.

Policija je dovršavala očevid na mjestu nesreće.

Sisak: Umrla pješakinja teško ozlijeđena na pješačkom prijelazu

Pješakinja (77) koja je u ponedjeljak u 6,35 sati teško ozlijeđena na pješačkom prijelazu u Donjim Kukuruzarima umrla je popodne u sisačkoj Općoj bolnici.

Nesreća se dogodila u Ulici Ilije Katičića kada je pješakinju, vjerojatno zbog neprilagođene brzine, udario osobni automobil sisačkih registarskih pločica kojim je upravljao 47-godišnjak. Od siline udarca pješakinja je završila na poklopcu automobila, a zatim je odbačena u kanal.

Vozilom hitne pomoći prevezena je u sisačku Opću bolnicu, gdje su joj utvrđene teške ozljede, opasne za život. Unatoč nastojanjima liječnika da je spase, umrla je od ozljeda.

Zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, protiv vozača mjerodavnome državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava. (Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:31