POZVANA I POLICIJA

'DAJ SE STIŠAJ, PROBUDIT ĆEŠ MI BEBU!' Kaos u ZET-ovom busu: Žena urlikala na mobitel, nasrnula na putnika kojem je zasmetala, on joj nije ostao dužan

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.07.2019. u 19:17

Zagreb, 310718.
Ulica Rebar.
Za sada iz jos nepoznatih razloga danas je oko 9:30 sati autobus ZET-a s ukrcanim putnicima i bez vozaca za upravljacem, nekontroliranim kretanjem unatrag, udario te ostetio ogradu obiteljske kuce na broju 26.
Na fotografiji: autobusi na okretistu kako obicno cekaju vrijeme za poslazak.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / Ilustracija / CROPIX

U ponedjeljak poslijepodne u Zagrebu, u ZET-ovu autobusu na liniji 207, došlo je do svađe između muškarca i žene, a sve je kulminiralo tučnjavom zbog čega je došla i policija.

- Zaprimili smo dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretištu autobusa - rekli su iz policije za Vijesti.hr dodajući da je to zasad sve što mogu reći s obzirom da izvidi još nisu gotovi.

Kako je jedan od svjedoka događaja napisao na društvenoj mreži, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i djeteta u kolicima.

Žena je glasno pričala na mobitel, na što se muškarac požalio govoreći joj da će mu probuditi bebu. Žena mu je na to, što je vidljivo iz snimke koju je svjedok objavio na Facebooku, pogrdnim riječima odbrusila da to nije njezin problem te je nastavila dalje razgovarati.

Potom je, tvrdi svjedok, nasrnula na bračni par s djetetom. On im je priskočio u pomoć te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali ona je u tom naguravanju ozlijedila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

- Lupio ju je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom - napisao je svjedok na Facebooku.

Prijatelj napadnute žene izjavio je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutačno u KB Dubrava čeka hitnu operaciju.

Glasnogovornik ZET-a Domagoj Zeba potvrdio je da se incident dogodio u autobusu na liniji 207.

- Došlo je sukoba dvije ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je netko od sudionika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojemu se dogodio incident zamijenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sad sve informacije kojima mi raspolažemo - rekao je Zeba za Vijesti.hr.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo