UŽAS U MEĐIMURJU

DAN LUDILA MALOLJETNIKA IZ MURSKOG SREDIŠĆA Majku udario šakom u glavu i teško je ozlijedio, ukrao automobil ispred dućana i ostavio ga na polju!?

Ilustracija
 Tea Cimaš / HANZA MEDIA

Podivljali maloljetnik iz Murskog Središća u Međimurju u napadu ludila napao je svoju 38-godišnju majku, a zatim je iz nepoznatog razloga ukrao automobil i njime se odvezao do polja u susjednome mjestu. Policija ga je uhitila i smjestila u pritvor. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari te nanošenja teške tjelesne ozljede.

Slučaj se dogodio prošli četvrtak u večernjim satima na području grada Mursko Središće u Međimurju. Maloljetnik je u dvorištu svoje obiteljske kuće fizički napao svoju majku, udario je šakom u glavu i teško je ozlijedio. Dan kasnije u ranim jutarnjim satima na parkiralištu ispred trgovine u Ulici Josipa Broza Tita u Murskom Središću ukrao je Opel Corsu čakovečkih registarskih oznaka.

Auto je bio nezaključan, a ključ se nalazio u kontakt bravi. Njime se odvezao do poljskog predjela u susjednom mjestu Hlapičina, gdje ga je ostavio. Ukradeno vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku, a maloljetnik je uhićen te je uz kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku PU međimurske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:14