HOROR

DARUVAR ZAVIJEN U CRNO NAKON STRAŠNE TRAGEDIJE Maturant autom pokosio dječaka (9) na biciklu, mališan je na mjestu izgubio život

Maturant koji je vozio osobni automobil Ford Fiesta pregazio je u Daruvaru u utorak oko 14 sati 9-godišnjeg dječaka.

Kako smo neslužbeno doznali, dječak je bio u skupini djece koja se kretala biciklom i iz sporedne ulice izišao je na daruvarsku Strmu ulicu pred osobni automobil koji je naletio na dječaka i na mjestu ga usmrtio.

U osobnom automobilu bilo je nekoliko osoba, a vozilo je nakon udara na dječaka na biciklu udarilo i u banderu pa je jedan od putnika u automobilu ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

Dječak je, inače, sin umirovljenog policajca, a maturant je, kako smo doznali, imao položen vozački ispit. Na mjesto nesreće pozvano je i tužiteljstvo. Policija je nakon nesreće zaustavila promet radi obavljanja očevida.

Nedugo nakon nesreće na Facebooku daruvarske Tehničke škole oglasila se ravnateljica Sanja Klubička, koja je otkrlila neke detalje tragedije.

- S velikim žaljenjem obavještavam vas da se dogodila velika tragedija. Sve tri srednje škole u Daruvaru svake godine organiziraju program za maturante na zadnji dan nastave na sportskim terenima „Sokol“. Predviđeno trajanje bilo je od 8:00 do 13:00 sati prema programu koji su dobili svi razrednici i u kojem su navedene sve aktivnosti za učenike. Program je završio nešto prije 13 sati i stručne suradnice koje su cijelo vrijeme bile s učenicima i nastavnicima izvijestile su me da je sve prošlo u redu i da su se učenici razišli kućama.

Oko 15:00 sati nazvala me stručna suradnica i javila da je naš učenik izazvao prometnu nezgodu sa smrtnim ishodom.
Prestrašno i pretužno je to što se dogodilo i nemam riječi kojima bih iskazala tugu i žaljenje koje osjećaju svi učenici i zaposlenici Tehničke škole Daruvar.

Iako sam svjesna da je gubitak nenadoknadiv, obitelji izražavam najiskreniju sućut, napisala je Klubička.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:09