PRETHODILO UBOJSTVU

DAVID KOMŠIĆ NA SUDU ZBOG NAPADA NA BIVŠU DJEVOJKU KOJU JE KASNIJE DIVLJAČKI UBIO 'On i njegovi prijatelji iživljavali su se nad Kristinom'

David Komšić, arhivska fotografija
 Ronald Goršić / Hanza Media

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u srijedu je nastavljeno suđenje Davidu Komšiću i njegovim prijateljima za oštećivanje automobila Kristine Krupljan koju je Komšić ubio tri mjeseca kasnije, pišu vijesti.rtl.hr.

Komšića i njegove prijatelje Arjana (23) i Armenda Rexhepija (23) te Filipa Filipovića (23) Državno odvjetništvo tereti da su 27. studenoga 2016. oko 5:40 na Bukovačkoj cesti presreli Kristinu Krupljan svojim vozilom i potom se iživljavali nad njom. Osumnjičeni su Kristinu udarali, čupali za kosu, oštetili joj automobil i na kraju joj uzeli mobitel te ga bacili u kanalizaciju.

Zbog ovog napada tužiteljstvo za Komšića traži dvije godine i četiri mjeseca zatvora, a za trojicu njegovih prijatelja dvije godine.

Podsjetimo, Komšić je u travnju ove godine nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora za ubojstvo svoje bivše djevojke Kristine koju je nožem izbo čak 88 puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:13