NOŽEM U VRAT

DETALJI KRVAVOG NAPADA PRED NOĆNIM KLUBOM U SINJU Napadač (18) uhićen, žrtva u iznimno teškom stanju hitno operirana

 
Ilustracija
 Ranko Suvar / CROPIX

Teško ozlijeđeni H. M. (24) uboden je nožem u vrat pred ulazom u noćni klub u Sinju u kojem je radio kao redar, javlja Slobodna Dalmacija. U prostorijama Policijske postaje Sinj na kriminalističkom istraživanju nalazi se 18-godišnjak koji je uhićen kao počinitelj neposredno nakon napada nožem na 24-godišnjaka.

Kako saznaju iz PU splitsko-dalmatinske, oko 4 i 45 sati zaprimili su dojavu da je u Glavičkoj ulici u Sinju ispred ugostiteljskog objekta teško ozlijeđen 24-godišnjak koji je prevezen u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći.

U službene prostorije dovedena je jedna muška osoba, koja se dovodi u svezu s događajem, i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, navedeno je u priopćenju.

Prema prvim neslužbenim informacijama, ranjeni mladić je radio kao redar na ulazu u klub kada je došlo do verbalnog sukoba s 18-godišnjakom.

U jednom trenutku šest godina mlađi mladić izvlači nož i ubada 24-godišnjeg H. M. u vrat. S po život opasnim ozljedama u iznimno teškom stanju H. M. je prevezen u splitsku bolnicu gdje je hitno operiran.

Policija je provela očevid na ulazu u popularni noćni klub te će se ispitati svi očevici događaja. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu koje rukovodi očevidom na mjestu događaja i koordinira kriminalističko istraživanje sa sinjskom policijom.

Uhićeni mladić će nakon obrade u policiji biti doveden pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva. Nakon toga sijedi ispitivanje na državnom odvjetništvu nakon čega će se odlučiti o zadržavanju u istražnom zatvoru, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:36