MLATILI SE NA HITNOJ

Detalji masovne tučnjave na Rebru: Sukob počeo u Lučkom, napadači ih pratili do bolnice

Policija je bila u bolnici do 7h te su izuzete sve video snimke kao bi se počinitelji priveli pravdi
 Ranko Suvar/Cropix

Na KBC-u Zagreb bila je burna noć sa subote na nedjelju zbog dvije skupine mladih koji su se navodno potukli u Lučkom, a tučnjava je nastavljena u Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu (OHBP) oko tri ujutro. Rezultat sukoba je hospitalizacija su dvojice muškarca. Jedan je zbrinut na traumatologiji, a drugi na maksilofacijalnoj kirurgiji.

'Jedan pacijent ima teške ozljede čeljusti, a drugom je stradao torakalni kralježak. Obojica su van životne opasnosti, ali ostaju na liječenju', rekao nam je kratko ravnatelj KBC-a Zagreb, prof.dr. Ante Ćorušić i potvrdio da je policija bila u bolnici do sedam ujutro te da su izuzete sve video snimke kao bi se počinitelji priveli pravdi.

Kako neslužbeno doznajemo, počinitelji su već prepoznati i uhićeni.

Navodno je sve krenulo u Lučkom gdje se sukobilo nekoliko osoba.

Teže je stradao jedan muškarac pa su ga prijatelji ukrcali u automobil i krenuli po pomoć na Rebro. No, za njima su krenuli i oni s kojima su došli u sukob i pratili ih do bolnice.

Ozlijeđenog su prijatelji smjestili u OHBP Rebra i uputili se u svoj automobil, navodno berlinskih registracija, ali su ih ispred hitnog prijema sustigli i napali oni koji su ih pratili.

Tako su teško ozlijedili i drugog muškarca, a potom su u prostoru OHBP-a ponovo napali već ozlijeđenog.

Intervenirali su zaštitari bolnice i pozvali policiju koja je sve do ranih jutarnjih sati radila uviđaj. Navodno, nitko drugi od pacijenata i osoblja nije napadnut niti je stradao inventar bolnice.

Iz PU zagrebačke objavili su kako je policija za sada utvrdila da su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca starih 24 i 25 godina nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema.

- Potom su došli do osobnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca su teško ozlijeđena, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena - kažu iz zagrebačke policije napominjući da će se očevid obaviti danas tijekom dana i da je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 12:40