TRAGEDIJA NA CESTI

DETALJI STRAŠNE NESREĆE NA ISTARSKOM IPSILONU Na mjestu je poginuo poznati pulski taksist koji je mušteriju iz Njemačke Mercedesom vozio za Zagreb

Arhivska fotografija
 Goran Šebelić / CROPIX

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 4:45 sati dogodila na Istarskom ipsilonu na pazinskom području, poginuo je poznati pulski taksist Milan Đurić (64), piše Glas Istre.

Nakon završenog očevida, Policijska uprava istarska izvijestila je da je do nesreće došlo kada je vozač Toyote RAV4 pulske registracije, 26-godišnjak s područja Žminja koji je bio pod utjecajem 0,64 promila alkohola, krećući se iz smjera Tunela Učke prema Pazinu, iz neutvrđenih razloga skrenuo lijevo na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s automobilom Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Pazina upravljao 64-godišnji Đurić.

64-godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo na licu mjesta te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije OB Pula gdje će biti izvršena obdukcija.

Suvozač iz Mercesedesa, 60-godišnji Austrijanac kojega je, kako se neslužbeno doznaje, Đurić vozio za Zagreb, i vozač Toyote prevezeni su u riječku bolnicu. Oboje su zadobili vrlo teške ozljede.

Protiv 26-godišnjeg vozača Toyote bit će podnesena kaznena prijava zbog osnovanje sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom, piše Glas Istre.

Za vrijeme obavljanja očevida koji je s policijom obavio dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika, od 5 do 9.12 sati između čvorova Cerovlje i Ivoli bio je zatvoren promet u oba smjera, te se odvijao obilazno, preko Pazina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:45