KOD ŠIBENIKA

DETALJI STRAŠNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO MUŠKARAC Vozač prešao u suprotni trak i sletio s kolnika. Udario je u kamen i prevrnuo se na krov

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Nakon obavljenog policijskog očevida poznate su okolnosti stravične prometne nesreće, koja se u subotu rano ujutro u 5,05 sati dogodila na Jadranskoj magistrali između Pirovca i Draga u predjelu Modrave. Kako smo već izvještavali, u Golfu šibenskih registracija smrtno je stradao 42-godišnji muškarac, dok je 38-godišnja žena zadobila teške tjelesne ozljede i zadržana je na liječenju u Općoj bolnici Šibenik. Obavljenim očevidom, priopćili su iz policije, još nije utvrđeno tko je od njih dvoje upravljao vozilo u trenutku slijetanja Golfa s kolnika koje je imalo kobne posljedice, te slijedi dodatno utvrđivanje okolnosti ove prometne nesreće.

Kako je priopćila policija, do nesreće je došlo kada je osobni automobil VW Golf šibenskih oznaka, krećući se iz smjera Zadra prema Šibeniku, zbog nekretanja sredinom obilježene prometne trake prešao na suprotni trak i izletio izvan kolnika. Vozilo udara u kamen, nisko raslinje, te se rotira i prevrće na krov, pri čemu je došlo do ispadanja iz vozila 42-godišnjeg muškarca i 38-godišnje žene. Na žalost, muškarac je preminuo na mjestu nesreće, dok je žena s teškim ozljedama i u stanju šoka prevezena kolima Hitne pomoći u šibensku bolnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:15