UŽAS U LIPIKU

DETALJI TRAGEDIJE U požaru poginuli mlada majka i dvoje djece. Vatra je izbila u kuhinji, žena je uspjela doći do ulaznih vrata, ali srušila se...

Otac je za to vrijeme bio van kuće - u obližnjoj pošti plaćao je račune
 Mladen Mirković / 034portal.hr / EPH

DOBROVAC - Stravična tragedija pogodila je danas mjesto Dobrovac kraj Lipika, gdje su u požaru u kući, koji je izbio oko 10 sati ujutro, stradali 26-godišnja majka i njezino dvoje malodobne djece.

Dok je vlasnik kuće Dario Š. u obližnjoj pošti plaćao račune, u njegovoj obiteljskoj kući događala se prava drama i borba za život. Vatrena stihija navodno je izbila u kuhinji, a kako se posvuda širio dim, njegova supruga pokušala je potražiti pomoć. No, ona je uspjela doći tek do ulaznih vrata, a onda se sva opečena srušila na pod.

Njezino dvoje djece, starih 3 i 5 godina, još je uvijek spavalo u svojoj dječijoj sobi, gdje je također počeo dopirati dim.

Po povratku u kuću, kako doznajemo, Dario je otvorio vrata, i umjesto radosne dječje igre - dočekali su ga dim i tuga. Počeo je tražiti pomoć, susjedi su mu ubrzo pritekli, i iz zadimljene kuću izvukli su već beživotna tijela njegove supruge i dvoje djece.

Ubrzo potom stigli su vatrogasci, policija i Hitna pomoć, no nesretnoj supruzi i djeci više nije bilo spasa.

Nakon gašenja požara, policija je započela očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog stravičnog slučaja, kazali su u policijskom uredu za odnose s javnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:29