NA MJESTU POGINULA

DETALJI TROSTRUKOG SUDARA U KAŠTEL SUĆURCU Gospođa je pretrčavala Jadransku magistralu dok je bilo crveno za pješake, vozač je nije uspio izbjeći

 
 DVD Mladost Kaštel Sućurac

Starija ženska osoba smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 17 sati dogodila na državnoj cesti D8, odnosno Jadranskoj magistrali, u Kaštel Sućurcu u neposrednoj blizini tamošnjeg Vatrogasnog doma.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, žena je prelazila cestu sa sjeverne prema južnoj strani magistrale kada ju je udario osobni automobil, nakon čega je preminula na licu mjesta. Pretpostavlja se da je cestu prelazila dok je na semaforu bilo crveno svjetlo za pješake.

Isto tako, doznaje se kako je vozač čiji je automobil udario nesretnu staricu, ženu pokušao izbjeći, uslijed čega je udario u dva automobila koja su se kretala magistralom.

DVD Mladost Kaštel Sućurac

Radi se starijoj ženi koja je stanovala u blizini groblja u Kaštel Sućurcu, a ekipa solinske Hitne pomoći koja je izašla na intervenciju odmah je nakon dolaska konstatirala njenu smrt.

U nesreći su sudjelovala tri vozila, a očevid je završen oko 19.15 sati nakon čega se normalizirao promet magistralom u oba smjera.

Zbog nesreće promet Jadranskom magistralom u smjeru Splita tekao je naizmjenično, a prema Trogiru se vozilo zaobilaznim putem zbog čega su se na staroj kaštelanskoj cesti dva sata stvarale gužve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:15