SIN IZBO OCA NOŽEM

Detalji ubojstva u Zagorju: ‘Došao je pijan kući, svađao se s djevojkom. Otac ga je došao smiriti‘

Druga susjeda, pak, ne pronalazi riječi kojima bi opisala krike koje je čula te dodaje da mu je alkohol previše pomutio um

Arhivska fotografija

 Cropix

Šok, tuga i nevjerica vladaju od srijede navečer mirnim seocetom Poredje u Općini Hum na Sutli nakon što se doznalo da je 25-godišnji H.K., inače član jednog od lokalnih DVD-ova, nožem usmrtio vlastita oca.

Iz zagorske policije kažu da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim kako bi se utvrdile sve okolnosti tog strašnog kaznenog djela. Tijelo nesretnog 55-godišnjaka prevezeno je na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu.

Za strahotu u obiteljskoj kući doznalo se nakon što je policija zaprimila poziv od djelatnika Hitne koji izbodenom muškarcu nisu mogli više pomoći.

Svemu je, kako doznajemo, prethodila svađa 25-godišnjaka sa svojom djevojkom.

- Čuli smo da je došao pijan kući i da se svađao s djevojkom. Njih dvoje žive u potkrovlju obiteljske kuće, a njegov otac se popeo gore kako bi smirio situaciju, međutim, vjerojatno u naletu bijesa oca je ubo nožem. Pokojni je bio duša od čovjeka. Već je preživio jednu nezgodu prije četiri, pet godina tijekom jedne uskršnje manifestacije kada se pucalo, mislim iz kubure, pa je ostao bez šake. Znate, H.K. mu je najmlađe dijete i miljenik. Otac je za njega bio spreman sve dati. I bio je tužan kad se prethodna snaha koja mu je podarila unuče, pokupila i otišla jer im nije išlo - kaže nam jedan od susjeda u mjestu.

Druga susjeda, pak, ne pronalazi riječi kojima bi opisala krike koje je čula te dodaje da mu je alkohol, a možda i opijati jer se priča da im je bio sklon, previše bio pomutio um.

U lokalnom DVD-u vlada zaprepaštenje i kažu da im ni u primisli nije da bi bio kadar išta takvo počiniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 19:42