HOROR U GOLI

DETALJI UŽASA KOD KOPRIVNICE Trudna djevojka zaklala nevjenčanog muža: 'Njegovoj je dječici prije par godina umrla majka, sada su ostali i bez oca...'

Ilustracija
 CROPIX

Mjesto Gola u blizini Koprivnice zavijeno je u crno nakon brutalnog ubojstva 46-godišnjeg oca troje djece, poznatog lokalnog poljoprivrednika Dejana Slivara, kojega je, prema neslužbenim informacijama lokalnih medija, nožem nasmrt izbola trudna 27-godišnja partnerica.

Do krvoprolića je došlo u četvrtak u poslijepodnevnim satima, a policija je potvrdila da je oko 17:40 u obiteljskoj kući u Ulici Pavleka Miškine pronašla Slivarovo tijelo te da vjeruje da je riječ o nasilnoj smrti. U kući su zatekli i njegovu nevjenčanu partnericu, koja se nakon zločina navodno zaključala i nije ih htjela pustiti. Kada su konačno ušli, ozlijeđenu su je prebacili u koprivničku bolnicu.

Točne okolnosti zločina još nisu sasvim poznate, no lokalni mediji iz neslužbenih izvora doznaju da je Slivara ubodima nožem u aortu usmrtila partnerica, inače Riječanka. Učinila je to navodno pred dvoje Slivarove djece, s kojima se on prije toga u kući igrao. Užasnuto treće dijete navodno je bilo izvan kuće te je pozvalo policiju i hitnu.

Ubijeni poljoprivrednik veteran je Domovinskog rata, sudjelovao je u Bljesku i Oluji, a prije nekoliko godina preminula mu je supruga. Nakon što su ostala bez majke, njihova su djeca sada izgubila i oca.

– Njegova je partnerica bila otišla od njega, nije je bilo neko vrijeme. Otišao je po nju i ponovno je doveo, i kroz to kratko vrijeme dogodio se ovaj tragičan slučaj. Ona je inače iz Rijeke, znaju se dulje od dvije godine. Jadna djeca, ostala su najprije bez majke, preminula je od raka i bila je jako dobra osoba. Sada su i bez oca. Jako žalosno. Svi smo jako uznemireni, to se u Goli ne događa, rekao je za portal ePodravina jedan mještanin Gole.

- Baš sam došao iz Bjelovara kada se to dogodilo pa nisam ništa čuo, ali moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu. Mislio je da nije ništa strašno pa nije reagirao, nije imao pojma da se događa nešto tako strašno, dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:36