ULICA MATE LOVRAKA

DIJETE ZAKORAČILO NA ZEBRU, NA NJEGA NALETIO VOZAČ OPELA ASTRE Mališan završio na Rebru s teškim ozljedama, policija otkrila detalje nesreće u Dubravi

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.12.2019. u 13:55

HANZA MEDIA

Ilustracija

Vozač osobnog automobila Opel Astra u petak oko 16 sati u Ulici Mate Lovraka na području zagrebačke Dubrave naletio je na dijete koje je zakoračilo na obilježeni pješački prijelaz i teško ga ozlijedio.

Kako je u subotu ujutro izvijestila zagrebačka policija, vozilom zagrebačkih oznaka upravljao je 48-godišnjak, a kretao se Lovrakovom u smjeru istoka.

- Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza koji se nalazi kod kućnog broja 42 nije se prijelazu približavao sa sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake odnosno tako da može zaustaviti svoje vozilo da bi propustio pješaka koji je već stupio na pješački prijelaz, navodi policija u priopćenju.

- Tom je prilikom naletio na dijete koje je kao pješak prelazilo preko pješačkog prijelaza u smjeru juga. Liječnička pomoć je djetetu pješaku pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđeno, dodaje zagrebačka policija koja nije otkrila dob djeteta.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo