PRITVOR ZBOG DEVET KAZNENIH DJELA

DILER TEŠKE NARAVI Prodavao i uzgajao marihuanu, a nakon privođenja porazbijao policijsku postaju u Kninu i prijetio smrću državnom odvjetniku

Ilustracija
 Tea Cimaš / HANZA MEDIA

U četvrtak prilikom pretrage kuće u Gornjim Planjanima (općina Unešić), policijski službenici su kod 34-godišnjeg muškarca pronašli 127 grama marihuane, a pretragom njegova stana u Kninu još 17 grama ove droge. No, da u ovom slučaju nije samo riječ o lokalnom dileru, već i osobi 'teške naravi' policajci su se mogli uvjeriti nakon što su 34-godišnjaka priveli u Policijsku postaju Knin. Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja u ovoj postaji, osumnjičeni muškarac se oteo kontroli policajaca i porazbijao tamošnji inventar. I na tome nije stao, tijekom daljnjeg ispitivanja, uputio je prijetnje smrću službenoj osobi pravosudnog tijela, a kako doznajemo, prijetnje su upućene 55-godišnjem županijskom državnom odvjetniku.

Po dovršenju kriminalističke istrage, 34-godišnjak je pritvoren, a policija ga sumnjiči za četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama, za dva kaznena djela oštećenja tuđih stvari na štetu PU Šibensko-kninske i tvrtke iz Knine, te za po jedno kazneno djelo teške krađe, krađe i prijetnje službenoj osobi.

Naime, dovršenom krim-istragom 34-godišnjaku se još stavlja na teret da je tijekom prošle godine u Kninu u dva navrata prodao marihuanu konzumentima s tog područja. Osim toga, utvrđeno je da je početkom siječnja u Kninu u tamošnjem 'Automat klubu' oštetio aparat. Nadalje, utvrđeno je da je u Drnišu provalio u 'Autopraonicu', a u Kninu iz trgovine zagrebačke tvrtke otuđio robu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:43