OBITELJSKA DRAMA

DIVLJAČKI PREMLATIO SUPRUGU PA JU STRPAO U PRTLJAŽNIK Majka dvoje djece (26) sa Rebra uputila dramatičan apel preko Facebooka

 
Ilustracija
 Paun Paunović / CROPIX

- Višestruki prijelomi lubanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi, vjerojatno idem na operaciju, desna šaka u potpunosti slomljena... Sve to mi je učinio Tomislav I., koji je sada u bijegu od policije. Sa sobom je odveo i dvoje naše maloljetne djece.

Policija traga za njim, a ja molim sve koji imaju ikakva saznanja da se jave s informacijama policiji. Hvala vam – dramatičan je apel preko Facebooka koji je u četvrtak navečer odaslala 26-godišnja M.I. iz KBC Rebro. Tamo je, naime, završila nakon što ju je toga dana, oko 17.20 sati, njezin suprug te otac njezino dvoje djece, divljački izmlatio na zagrebačkoj Peščenici te ugurao u prtljažnik auta.

Sreća u nesreći je da su taj čin otmice vidjeli prolaznici koji su nasilnog 39-godišnjeg T. I. odgurnuli, a nesretna djevojka se spasila utrčavši u obližnji ulaz stambene zgrade. To je iskoristio nasilnik te je sjeo u auto u kojem je bilo dvoje njihove djece i s kojima se odvezao na krajnji istok Hrvatske. Međutim, nakon šest sati bijega, policija ga je uspjela locirati te oko ponoći i uhititi. Dječica su bila s njim i nalaze se na sigurnom. Same kretnje gdje se nalazi bilo je čak i lako pratiti obzirom da se u jednom trenutku uključio na autocestu prema Slavoniji.

Kako doznajemo iz bolnice, M.I. je zadobila višestruke frakture – parijetalne kosti lubanje, četvrte metakarpalne kosti desnog dlana i petog prsta desne šake.

- Čuo sam da im se brak raspada i da su se dogovorili oko posjeta za djecu. Ne znam je li to bila odluka preko Centra za socijalnu skrb. Ali gurat ženu u prtljažnik je postupak čistog primitivizma - kaže nam jedan obiteljski prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:41