UBRZO JE UHIĆEN

DIVLJAK RAZBIJAO PO PETRINJSKOM KAFIĆU Rukom demolirao poker aparat pa došao do šanka i uzeo novac iz blagajne i konobaričine torbe, prijetio vlasniku

    AUTOR:
    • Mate Piškor

  • OBJAVLJENO:
  • 25.03.2019. u 16:46

Kosovo kod Knina, 270215.
Oko 18 sati doslo je prometne nesrece u kojoj tertni vlak na pruznom prijelazu kod tvornice Knauf udario u kamion sleper.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / CROPIX

U petak, 22. ožujka u večernjim satima, u ugostiteljskom objektu u Ulici Matije Gupca u Petrinji, 38-godišnji muškarac je počinio tešku krađu, oštećenje tuđe stvari i prijetnju.

Kako je priopćila PU sisačko-moslavačka, nasilnik je oko 21:15 sati ušao u objekt i rukom razbio staklo na ekranu aparata za igre na sreću, nakon čega je ušao u prostor šanka, gdje se nalazila 37-godišnja djelatnica, i samovoljno otvorio ladicu registar blagajne te uzeo novac od utrška.

Potom je djelatnici iz njezine torbe uzeo novčanik i iz njega novac, nakon čega je na još jednom aparatu za igre nasilno otvorio ladicu i uzeo kovanice. Izlaskom iz objekta udaljio se svojim automobilom, ali se vratio za desetak minuta i za šankom prišao 37-godišnjem vlasniku ugostiteljskog objekta, kojemu je prijetio, držeći u ruci komad stakla od čaše koju je prethodno razbio.

Ukupna materijalna šteta koju je osumnjičeni počinio iznosi 6249 kuna. Ubrzo je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojega je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo