VRELA NOĆ NA TRSTENIKU

DIVLJAK USRED NOĆI RAZBIO SEDAM PARKIRANIH AUTOMOBILA U SPLITU Policija je uhitila počinitelja, a šteta se tek treba utvrditi

Split, 210120.
Niz ostecenih automobila na zemljanom parkingu u ulici Dinka Simunovica i Moliskih hrvata.
U nocnim satima pocinitelj je ostetio dvadesetak automobila na Trsteniku.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX

 

Rano jutros zabilježena su oštećenja stakala na ukupno 21 vozilu na području Trstenika u Splitu, potrvđeno je iz splitske policije, piše Slobodna Dalmacija.

Oko 4 sata zaprimljena je dojava da je nepoznata muška osoba oštetila vozila u ulici Šime Ljubića u Splitu. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su utvrđena oštećenja prednjih vjetrobranskih stakala na ukupno sedam vozila, a na jednom od tih vozila je oštećen i retrovizor.

Ubrzo su u Velebitskoj ulici, u vožnji bicikla zatekli osobu koja je odgovarala opisu počinitelja i koja se dovodi u svezu s oštećenjem vozila. Priveden je u službene prostorije i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, obzirom da je utvrđeno da je alkoholiziran.

 

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

 

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo