STRAVA

DJEČAČIĆ (2) PRIMLJEN U BOLNICU U KLAIĆEVOJ S PRIJELOMIMA, NAGNJEČENJIMA, HEMATOMIMA... Dovela ga je susjeda, našli su mu i ožiljke od gašenja opušaka

 Damir Krajač / CROPIX

U Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu u subotu je doveden dvoipolgodišnji dječak s višestrukim prijelomima i ožiljcima za koje se sumnja da su nastali gašenjem opušaka, piše 24 sata.

Dječaka je u bolnicu dovela 50-godišnja susjeda, koja je rekla da je to napravila na urgiranje 19-godišnje djevojke koja dječaka čuva dok njegova majka obavlja sezonski posao van Zagreba. Djevojka je susjedi rekla da je dječak prije nekoliko dana pao niz stepenice te da misli da se ozlijedio.

Dječak je na prijemu u bolnici djelovao prestrašeno te slabije uhranjeno.

Liječnici koji su dječaka pregledali ustanovili su da ima svježi prijelom desne nadlaktične kosti, stare prijelome obje podlaktice, brojna nagnječenja i hematome te velik broj ožiljaka za koje se sumnja da su nastali gašenjem opušaka.

Ravnatelj Klinike prof. dr. Goran Roić rekao je za 24 sata da su djelatnici bolnice o slučaju obavijestili policiju te da će se nastojati utvrditi kako je dječak zadobio spomenute ozljede.

Dječak će do daljnjega boraviti u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Kriminalistička obrada slučaja traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:41