STRAVA

DJEČAK SE POPEO NA TERETNI VAGON NA RIJEČKOM KOLODVORU, DOŽIVIO STRUJNI UDAR Stanje mu je kritično, nalazi se na aparatima

Ilustracija
 CROPIX

Maloljetni Riječanin zadobio je teške ozljede zbog udara struje u petak predvečer na srednjem kolosijeku željezničke postaje Sušak-Pećine, javlja Novi list.

Smješten je na Odjel intenzivnog liječenja KBC-a Rijeka, a zdravstveno stanje 15-godišnjaka ocijenjeno je kritičnim i nalazi se na aparatima.

Policija je nakon izvješćivanja o stradavanju maloljetnika izašla na mjesto događaja, gdje je u večernjim satima obavljen detaljan očevid.

Iz PU primorsko-goranske priopćili su da je očevidom utvrđeno kako se maloljetnik u jednom trenutku popeo na teretni vagon i došao u nedozvoljeni prostor između vagona i električne mreže. Udarila ga je struja, uslijed čega je odbačen na pružni kamen pored vagona. Zadobio je višestruke teške ozljede i vozilom Hitne medicinske pomoći prebačen je u bolnicu.

Kako neslužbeno saznaje Novi list, u prvim trenucima čak je bio pri svijesti, no očito je da mu se zdravstveno stanje zatim počelo rapidno pogoršavati.

Razlog zbog kojeg se 15-godišnjak uopće išao penjati na teretni vagon za sada ostaje nepoznanicom, kao i je li u tom trenutku bio sam ili u društvu. Ne stanuje na Pećinama pa se postavlja i pitanje kako se našao tamo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:14