NASILNIK IZ BENKOVCA

Djelatnik Elektre istukao šestero djece, 13-godišnjakinju cipelario

Petero djece ima lakše tjelesne ozlijede, a djevojčica je zadržana na intenzivnoj njezi. Milivoj Došen (45) napao je djecu jer su se polijevala vodom uz njegovo gradilište
 Andrija Lučić/CROPIX

BENKOVAC - Djelatnik benkovačke ispostave Elektre 45-godišnji Milivoj Došen fizički je nasrnuo jutros oko 10.30 sati na šestoro djece na gradilištu svoje kuće kraj Osnovne škole Benkovac, a jednu 13-godišnju djevojčicu je i premlatio iscipelarivši je napodu. Petero djece ima lakše tjelesne ozlijede, a Došen je priveden na krim obradu nakon koje mu redovitim poutem ide kaznena prijava za nanošenje tjelesnih ozlijeda.

- Moja kćer Kristina je zadržana na Jedinici intenzivnog liječenja biogradske bolnice jer je taj divljak i monstrum najprije ošamario, od čega je ona zateturala i pala, a onda je i na podu nastavio tući nogama. Žalila se na bolove u predjelu leđa i bubrega, pa je ostala na promatranju. Kako ima bolesnu štitnjaču zbog šoka koji je proživjela zbog bratove nesreće prije šest godina, ovo joj je također izazvalo šok i nevjerojatan stres.

Pitao sam kćer što je bilo, a ona je rekla da se sa drugom djecom iz sedmog i osmog razreda igrala uz Došenovo gradilište, malo su se polijevali vodom i zezali, a on je dojurio i počeo ih redom tući. Jednog je dečka udario šakom u glavu, a ostale kako je stigao. Od prvog do zadnjeg dana rata sam bio branitelj, a sada da netko cipelari moju 13-godišnju kćer?! Pao mi je mrak na oči i otišao sam u Elektru potražiti tog kretena. Njegovi kolege su mi rekli da je nedavno ošamario i dvojicu djelatnika Elektre. Sreća njegova što ga nisam pronašao - kaže razjareno Kristinin otac Milan Kulaš koji ne može vjerovati zbog čega mu kćer može imati ozbiljnih zdravstvenih problema.

Kako je djevojčica ispričala ocu, a tu su mu priču potvrdila i druga od napadnute djece, kada ih je počeo mlatiti ona je napadaču u čudu rekla "Pa nisam ti ništa napravila“. On je svejedno nastavio udarati nogama i kada je od siline šamara pala na pod. Među napadnute tri djevojčice i tri dječaka je bio i sin bivšeg načelnika policijske postaje u Benkovcu, ali i jedna djevojčica čijeg smo oca sreli uz školu.

- Možete zamisliti kako je udario kada joj je slomio naočale - rekao je otac o djelatniku Elektre koji je potpuno izgubio kompas i krenuo na djecu. Navodno je s tom djecom bila i njegova 14-godišnja kćer koja je pobjegakada je vidjela oca. U susjedstvu gradilišta kuće, koja je na parceli zarasloj travom, a izgrađen joj je podrum i stavljena prva betonska ploča, susjedi nerado govore o Došenu. - Ne razgovaramo s njim, to vam valjda dovoljno govori – rekla je kratko jedna od susjeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:33