OPASNA IGRA

Djevojčica (13) i dječak (12) kamenjem gađali vozila na autocesti Zagreb - Lipovac

Zbog bacanja kamenja oštećena su dva automobila kojima su u vožnji razbijena prednja vjetrobranska stakla
Zagreb, Kraljevacki Novaki, 131010.Promet na autocesti Zagreb - Varazdin otezan je zbog radova kod Kraljevackih Novaka, a jutros je bio dodatno otezan zbog sudara dvaju kamiona. Na slici: kolona u pravcu Zagreba bila je duga nekoliko kilometara.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

BABINA GREDA - Djevojčica u dobi od 12 godina i dječak od 13 godina bacali su kamenje na vozila na autocesti Zagreb-Lipovac s nadvožnjaka kod Babine Grede u županjskom kraju - otkrili su policajci PU vukovarsko-srijemske.

Nimalo bezopasna dječja igra odirala se 8. travnja, a zbog bacanja kamenja oštećena su dva automobila kojima su u vožnji - bačenim kamenjem promjera 3 do 5 centimetara - razbijena prednja vjetrobranska stakla.

Srećom, nitko nije ozlijeđen unatoč opasnoj situaciji pri velikoj brzini vožnje autocestom, a nastala je šteta u visini od 6.000 kuna na jednom automobilu slovenskih i jednom hrvatskih registarskih oznaka. Policija je o kaznenom djelu izvijestila nadležno državno odvjetništvo, no s obzirom da je riječ o djeci kaznene odgovornosti nema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:00