HOROR U ŠIBENIKU

DJEVOJČICU IZ BRITANIJE UGRIZAO ROTVAJLER NA PLAŽI U GREBAŠTICI Vlasnik je odmah priveden, a kazna je - smiješna!

 Ilustracija, Slobodna Dalmacija, Hanza Media

Desetogodišnju djevojčica iz Velike Britanije jučer je u ugrizao rotvajler dok se kupala u moru na plaži u Grebaštici. Djevojčica je zadobila lakše tjelesne ozlijede, ali je zadržana na daljnjem promatranju, piše Šibenik.in.

- Prema dojavi koju smo jučer zaprimili, pas je napao dijete staro 10 godina iz Velike Britanije. Djevojčica je plivala u moru s roditeljima kada je do nje doplivao pas te je ogrebao i ugrizao. Prema našim saznanjima, pas je u moru bio zajedno s vlasnikom – kazali su u šibenskoj policiji.

Vlasniku psa na licu mjesta naplaćena je kazna u iznos od 100 kuna zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je držanje psa bez nadzora prekršaj.

Šibenik.in od svjedoka događaja doznaje da to nije prvi put da je policija intervenirala zbog istog psa iako im to u policiji nisu mogli potvrditi.

- Vlasnik dobije kaznu od 100 kuna, a dijete su na kirurgiji šivali tri sata! A to nije prvi put da je policija pozvana zbog tog psa. Je li to pošteno? – zapitao se čitatelj koji je zamolio da se ne objavljuje njegovo ime i prezime.

Nakon incidenta, policija je podnijela i izvješće Veterinarskoj inspekciji koja, u slučaju utvrđenih nepravilnosti, može postupati dalje budući da je 10-godišnje dijete zadržano u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:09