TRENUTAK NEPAŽNJE

Dok su promatrali zalazak sunca, ispustili kolica s devetomjesečnom kćerkom u ponor

Ne znam što se dogodilo, samo sam čuo vrisak i zapomaganje, izjavio je jedan očevidaca

PULA - Promatranje zalaska sunca iz Turističkog naselja Punta Verudela umalo je kobno završilo po talijansku obitelj Sasta. Naime, otac i majka, dok su promatrali zalazak sunca, sa takozvane "pseće plaže", nisu primijetili da su se kolica s njihovom devetomjesečnom kćerkom Angelom opasno približila rubu.

- Ne znam što se dogodilo, samo sa čuo vrisak i zapomaganje - kaže Branimir Sabljak, pripadnih osiguranja turističkog kompleksa.

- Kada smo vidjeli da je na dubini od oko 4 metra, na stijenama kolica s bebom, kolega Zlatko Goricanec i ja smo odmah skočili dolje, izvukli ju i pozvali Hitnu koja je stigla za desetak minuta. Dok sam izvlačio dijete primijetio sam da je mala Angela imala rasječenu usnu i nekoliko masnica po nogama i rukama. Činilo mi se da nije imala neke značajnije povrede - kaže Branimir.

Kako neslužbeno doznajemo, roditelji su dijete iz bolnice preuzeli na svoju odgovornost izbjegavši snimanje glave i ostalih dijelova tijela kako bi liječnici bili sigurni da beba nema unutarnjih povreda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:54