STRAVA U RESTORANU

DONOSIMO DETALJE KRVAVOG OBRAČUNA KOD VINKOVACA: Poznati poduzetnik pucao mladiću u prsa jer je napao konobaricu?

Policija još traga za osumnjičenim za ovo ubojstvo, a navodno je riječ o vlasniku hotela N. G. (63) za kojim je raspisana interna policijska tjeralica
Krvavi obračun dogodio se u restoranu hotela Kunjevci (desno) koji se nalazi uz cestu koja spaja Vinkovce i Županju. Život je izgubio 24-godišnji Tomislav Šer iz Otoka (u krugu lijevo)
 CROPIX

Tomislav Šer (24) iz Otoka ubijen je hicem iz vatrenog oružja u petak pola sata nakon ponoći u restoranu hotela Kunjevci, smještenom uz cestu koja spaja Vinkovce i Županju.

Policija još traga za osumnjičenim za njegovo ubojstvo. Navodno je riječ o samom vlasniku hotela Kunjevci, 63-godišnjem N. G., za kojim je raspisana interna policijska potraga, no iz policije nam to nisu htjeli potvrditi.

Prema neslužbenim informacijama, ubojstvu je prethodio prvo verbalni, a potom i fizički sukob gostiju restorana s osobljem. U restoran su, naime, došla tri mladića iz Otoka, među kojima je bio i Tomislav Šer. Nakon nekog vremena između njih i konobarice došlo je do verbalnog sukoba za koji možemo samo pretpostaviti tko ga je počeo.

Uglavnom, dečki su ubrzo i fizički nasrnuli na konobaricu, a onda se u obranu svoje kolegice uključilo još dvoje zaposlenika hotela. Kako je došlo do toga da netko izvadi pištolj i usmrti jednog od gostiju hicem u grudni koš, još uvijek je nepoznato.

Usputna postaja

Službenici PU vukovarsko-srijemske obavili su očevid na mjestu događaja, a istragu vodi Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru iz kojeg su izvijestili kako je mladić na mjestu događaja pronađen “s prostrijeljenom prednjom stranom grudnog koša” te je naložena obdukcija njegova tijela. Iz policije su nam potvrdili da su im poznati identiteti svih sudionika ovog sukoba te da se sa svima obavljaju razgovori u sklopu kriminalističkog istraživanja.

Još nije jasno je li osumnjičeni bio u lokalu cijelo vrijeme dok je trajao sukob, odnosno je li i on bio među onima koji su branili konobaricu ili je došao naknadno na poziv svojih djelatnika. Konobarica koja je napadnuta morala je potražiti liječničku pomoć. Zaposlenici hotela koji su preuzeli jutarnju smjenu u petak nisam nam mogli ili htjeli ništa reći.

- Ne znamo ništa. Mi smo tek ujutro došli na posao, nismo niti vidjeli kolege tako da vam stvarno ništa ne možemo reći - rekli su nam zaposlenici restorana u kojem se dogodila tragedija, ali koji je danas normalno radio.

Riječ je o restoranu koji je otvoren od 0 do 24 sata te je u sitnim noćnim satima česta lokacija povratnika iz noćnog života koji tamo svrate nešto pojesti ili popiti još jednu “putnu”.

I u Otoku se o samom događaju malo zna. Uglavnom se prepričava isti scenarij, a oni koji bolje poznaju nesretno ubijenog Tomislava Šera, rekli su nam da ih ne čudi što se našao u sukobu te da mu se to često događalo.

Živio s roditeljima

- Bio je problematična osoba s kojom je bilo najbolje ne imati nikakvog posla. Navodno je jedno vrijeme zbog nečega odležao i u zatvoru, ali, opet, nitko nije zaslužio da mu se na takav način presuđuje. Nije trebao tako završiti i s ljudske strane naravno da mi je žao tako mladog života - rekao nam je jedan mještanin Otoka.

Ubijeni je živio s roditeljima u velikoj obitelji u kojoj su, uz njega, još dva sina i četiri kćeri. Tomislav je bio drugi po starosti, a ostali su mlađi od njega, neki čak i osnovnoškolci.

Zanimljivo je kako na njegovu Facebook profilu stoji da je zaposlen na Policijskoj akademiji, dok se na jednoj fotografiji i smiješi odjeven u policijsku odoru. No, Otočani nam kažu da nikad nije bio u policiji, a takav smo odgovor dobili i iz same policije. Njima također nije poznato ni odakle mu policijska odora u kojoj se fotografirao.

Pogreb ubijenog mladića zakazan je za subotu u 13 sati na groblju u Otoku.

Muškarac za kojim policija traga zbog ovog ubojstva poznati je vinkovački poduzetnik koji je, osim hotela Kunjevci, vlasnik i nekoliko hostela i ugostiteljskih objekata. Rodom je iz susjedne BiH, iz sela koje je od mjesta ubojstva udaljeno samo 50-ak kilometara, pa nije isključeno da je otišao u susjednu državu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:18