METKOVIĆ

DOSTAVLJAČI IZ PAKLA Umjesto da su mobitele dostavljali kupcima, oni su ih nosili samo jednoj osobi... I zaradili tisuće kuna!

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2018. u 12:53

A person holds a red iPhone product at a Apple store in Nanjing, Jiangsu province, China, March 25, 2017. Picture taken March 25, 2017. REUTERS/Stringer ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY. CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA. - RTX32VGT
REUTERS

 

Dvojica dostavljača iz Metkovića, u dobi od 52 i 53 godine, osumnjičena su za krađu 41 paketa s mobitelima, vrijednih više od 180 tisuća kuna, priopćila je u četvrtak dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

Od početka srpnja do kraja rujna ove godine, osumnjičeni dostavljaći su, umjesto da ih dostave kupcima, mobitele davali 50-godišnjaku radi preprodaje na području Metkovića i Bosne i Hercegovine, ističe se u priopćenju.

Nakon kriminalističke istrage metkovska policija je protiv osumnjičene trojice muškaraca podnijela kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu. Pritom se 52-godišnjak i 53-godišnjak terete za kazneno djelo utaje, a 50-godišnjak za kazneno djelo prikrivanja.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo