UKRALI NOVAC

DRAMA KOD NOVSKE: Žena zatekla razbojnički tinejdžerski par kako joj krade iz kuće, uspjela uhvatiti djevojku, mladić pobjegao

 
Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Zbog razbojničke krađe i teške krađe, počinjene na novljanskom području u nedjelju, u poslijepodnevnim satima, kazneno su prijavljeni 18-godišnji mladić i djevojka.

Njih se sumnjiči da su u Staroj Subockoj iz otključane kuće 80-godišnjakinje, koja se nalazila u dvorištu, ukrali novac. Pola sata kasnije su u Starom Grabovcu iskoristili trenutnu odsutnost 54-godišnje žene te joj iz kuće ukrali nakit. No, kod izlaska iz kuće zatekla ih je vlasnica.

Mladić ju je odgurnuo i pobjegao, dok je žena uspjela uhvatiti djevojku i zadržati je do dolaska policije. U hrvanju i naguravanju hrabra žena je lakše ozlijeđena, a 18-godišnja razbojnica je uhićena. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 18-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, dok se za 18-godišnjakom provode intenzivne mjere traganja, priopćila je sisčaka policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:25