DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE

DRAMA NA MOSTU FRANJE TUĐMANA Kinezi u kamperu odlučili prijeći most po buri koja je 'derala' 145 kilometara na sat, tragedija je čudom izbjegnuta

 
 Screenshot / HRT

Dvije su osobe lakše ozlijeđene kada se kamper kojim su upravljali kineski državljani u ponedjeljak navečer prevrnuo na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku, piše HRT.

Kineski su državljani kamperom pokušali prijeći preko mosta iako je zbog snažne bure koja je puhala brzinom od 145 kilometara na sat na snazi bila zabrana prelaska za sva vozila. Kamper im se prilikom prelaženja mosta prevrnuo, a dvije osobe koje su u njemu u to vrijeme bile lakše su ozlijeđene. Video nesreće možete pogledati OVDJE.

Riječ je o najnovijoj u nizu nesreća koje je snažna bura uzrokovala na području Dubrovnika. Kako izvještava Libero portal, u utorak je došlo do odrona suhozida na Rašici, odlomljene su persijane u Ulici Silvija Strahimira Kranjčevića, a porušeni su i motocikli parkirani u Ulici Andrije Hebranga.

Željko Tutnjević / LIBERO PORTAL
Željko Tutnjević / LIBERO PORTAL
Željko Tutnjević / LIBERO PORTAL

Bura je vjerojatno kumovala i prometnoj nesreći koja se u utorak ujutro dogodila na Kantafigu ispod mosta dr. Franje Tuđmana. Naime, osobni automobil albanskih registarskih oznaka zabio se u stepenice pored ceste. Ozlijeđenih nije bilo, a nastala je tek materijalna šteta. U Rogotinu se pak u ponedjeljak navečer dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali šleper i drugo vozilo.

Željko Tutnjević / LIBERO PORTAL
Željko Tutnjević / LIBERO PORTAL
Radarska kontrola Dubrovnik / FACEBOOK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:20