OBRAČUN

DRAMA U KOPRIVNICI 'Da, vikao sam na nju i zveknuo sam je metlom, ali ona je mene nogom opalila u međunožje, morao sam se braniti'

 
Ilustracija
 CROPIX

Mladi supružnici Ljiljana (21) i Miroslav (25) osuđeni su na po 30 dana uvjetnog zatvora jer su se fizički obračunali u obiteljskoj kući pred troje malodobne djece, javlja Podravski.hr.

Prema presudi Prekršajnog suda u Koprivnici, lani u kolovozu oko 20 sati u obiteljskoj kući nasilnički su se ponašali u obitelji. Ljiljana je, tako, vikala i galamila na muža, odgurivala ga rukama pa ga potom nogom udarila u genitalije.

Miroslav, koji je bio pod utjecajem alkohola od 0,76 promila, također je vikao i galamio na suprugu, što je kod nje izazvalo uznemirenost, nakon čega ju je snažno opalio drvenom drškom metle po leđima.

Obiteljskom nasilju svjedočila su malodobna dječica koja su se rasplakala od straha i uznemirenosti.

Miroslav je u svojem iskazu policiji potvrdio da je vikao na suprugu, a ona ga je potom udarila nogom u genitalije da je sve zvijezde vidio, pa je uzeo metlu i njome je udario po leđima kako bi se obranio. Ljiljana je pak upozorila kako ju je suprug prvi počeo udarati rukama po glavi, a ona se samo branila.

Kako prekršajni sudac nikako nije mogao odrediti stupanj krivnje, odlučio ih je oboje kazniti 30-dnevnim zatvorom koji će doista odležati ako u roku od devet mjeseci opet počine sličan prekršaj, piše Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:34