POLICIJA TRAŽI NASILNIKA

DRAMA U SPLITSKOM AUTOBUSU Putnik nožem nasrnuo na kontrolora: 'Ovo je drugi napad na naše djelatnike, poduzmite nešto!'

 
Ilustracija
 Vojko Basic / HANZA MEDIA

U četvrtak 31. svibnja u popodnevnim satima na liniji br. 3 nepoznati počinitelj napao je nožem našeg kontrolora dok je obavljao svoj posao, piše Slobodna Dalmacija. Na sreću kontrolor se uspio obraniti i nije ozlijeđen, izvjestili su iz splitskog Prometa.

Počinitelj je pobjegao, a policija za njim traga na temelju iskaza oštećenog kontrolora i putnika.

'Nakon što je prošlog četvrtka naš vozač zadobio po život opasne ozljede, ovo je drugi napad u tjedan dana u kojem je našim djelatnicima ugrožen život. Potpuno nam je neprihvatljivo svako nasilje, a pogotovo nasilje prema našim djelatnicima na njihovom radnom mjestu.

Promet d.o.o. poduzet će sve potrebne korake kako bi zaštitio svoje djelatnike. Pozivamo policiju i Državno odvjetništvo na žurno i odlučno djelovanje protiv nasilnika!!!

Uprava, Radničko vijeće i sindikati JGP Promet d.o.o. izražavaju svoje najdublje ogorčenje zbog još jednog u neprekinutom nizu svirepih napada na naše djelatnike. Ispričavamo se putnicima na neugodnosti i pretrpljenom strahu!', poručuju iz Prometa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:27