GRAĐANI SE UZNEMIRILI

DRAMA U ŽUPANJI, POLICIJA PUCALA U ZRAK! Čuo se hitac, a onda je krenula policijska potjera za trojicom bjegunaca: 'Riječ je o strancima...'

 
Ilustracija, policijska postaja Županja
 Vlado Kos / CROPIX

Jučer su se građani u Osječkoj ulici u Županji uznemirili nakon pucnja iz vatrenog oružja u inače mirnom naselju. Zatim su ispred svojih kuća vidjeli užurbane policajce te doznali da je u tijeku i potraga za trojicom bjegunaca, javlja Glas Slavonije.

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Domagoj Džigumović rekao je da je hitac upozorenja u Županji ispalio policajac. To je učinio kako bi upozorio i spriječio u daljnjem bijegu trojicu muškaraca koji su u tom trenutku bježali iz službenih prostorija policije.

'Policijski je službenik izdao zapovijed osobama da se zaustave, na što su se one oglušile. Potom ih je upozorio da će uporabiti vatreno oružje ako nastave bježati, ali su oni i nakon upozorenja nastavili bježati zbog čega je policijski službenik ispalio hitce u zrak', rekao je Džigumović i dodao da se radi o strancima. Potvrdio je samo da se ne radi o Sirijcima, no za sada nije mogao dati više informacija, piše Glas Slavonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:45