NESREĆA U PULI

Drogiran udario u Hitnu pomoć i teško ozlijedio pacijenticu

 Ivo Ravlić/Cropix

PULA – U prometnoj nesreći koja se u srijedu oko podneva dogodila u Santorijevoj ulici, u neposrednoj blizini talijanske srednje i osnovne škole i Opće bolnice, teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je V.Š. (86) iz Tinjana.

U prometnoj nesreći sudjelovalo je vozilo Hitne medicinske pomoći i 'opel astra'. Prometnu je izazvao vozač opel astre F.V. (30) iz Pule koji je u trenutku nesreće bio pod utjecajem droge. On je krećući se usmjeru Šišanskog naselja iznenada prešao na suprotni kolnički trak i fronatalno udario u bolničko vozilo. Vozilo Hitne pomoći je u trenutku zaustavljeno jer je vozač vidio kako automobil koji mu dolazi u susret vozi na njegovoj strani ceste.

Teško stradala V.Š. nalazila se u vozilu Hitne medicinske pomoći koje ju je iz Opće bolnice u Zagrebačkoj ulici prevozilo na drugu lokaciju u tzv. Mornaričku bolnicu. U nesreći su lakše ozlijeđeni i liječnik Aldo Maretić (45) iz Pule, koji je sa stradalom pacijenticom bio u prostoru za prijevoz pacijenata, te vozač Hitne pomoći J.M. (47) također iz Pule.

Teško ozlijeđena V.Š. u teškom se stanju nalazi na liječenju na Odjelu intenzivne njege pulske Opće bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:46