LIČKI OSIK

DRSKA LIČANKA UKRALA STARCU KARTICU S PINOM I ŠEST MJESECI MU KRALA NOVAC S bankomata je digla pozamašan iznos, a onda mu karticu uredno vratila

    AUTOR:
    • Mario Pušić

  • OBJAVLJENO:
  • 16.01.2020. u 09:12

Zagreb, 270610.
Avenija Dubrovnik, Avenue Mall.
Marijana Matkovic je prerezala sve svoje kreditne kartice zbog velikih troskova koji godisnje dosezu oko cetiri tisuce kuna.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

Ilustracija

Drska i bešćutna 50-godišnjakinja iz Ličkog Osika svojega je sumještanina u dobi od 89 godina "olakšala" za 48.000 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja gospićkih policajaca utvrđeno je da je ona u svibnju prošle godine iskoristila starčevu nepažnju u njegovom stanu, te mu ukrala bankovnu karticu zajedno s pinom.

Sljedećih šest mjeseci dizala je nesmetano novac na bankomatima u više navrata, da bi mu između 18. listopada i 21. studenog karticu s pinom uredno vratila odakle ju je i ukrala. Vlasniku, dakako, ništa nije spominjala. Da je prevaren shvatio je sam, kada je vidio da mu nedstaje poveći iznos na tekućem računu.

Policija osumnjičenu tereti za kaznena djela krađe i računalne prijevare, te će državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće kao nadopunu kaznenoj prijavi.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo