POSLALI TIJELA NA OBDUKCIJU

DVA MRTVA TIJELA PRONAĐENA U MORU! Kod Senja izvukli leš nepoznate osobe, a u ACI marini u Ičićima mrtvog talijanskog državljanina...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 26.12.2017. u 23:31

Policijski auto, očevid
Joško Ponoš / CROPIX

Split, 160909.Policijski ocevid u ulici Kralja Zvonimira nakon pucnjave, u kojoj po nesluzbenim informacijama nema ozlijedjenih.Foto: Josko Ponos / CROPIX

 

Mrtvo tijelo talijanskog državljanina (1963.) pronađeno je u utorak popodne u moru u ACI marini u Ičićima, a do sada nisu utvrđene sumnjive okolnosti koje bi ukazivale na kazneno djelo, doznaje se iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

 

Policija je dojavu o pronalasku tijela dobila u 15,38 sati, a potom je obavljen očevid. Nisu utvrđene sumnje, odnosno nije utvrđeno ništa sumnjivo što bi ukazivalo na kazneno djelo, naveli su iz policije dodavši da će tijelo biti poslano na mrtvozorničku obdukciju.

 

Policija je izvijestila i da je u utorak oko 21,45 sati  kod Senjskog pristaništa u riječkoj luci pronađeno i iz mora izvučeno mrtvo tijelo za sada nepoznate muške osobe. Tijelo je iz mora izvučeno uz pomoć plovila Lučke kapetanije, a očevid traje, naveli su iz policije.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo