POLICIJA SVE ISTRAŽUJE

DVA UTAPANJA KOD KARLOVCA U ISTOM DANU: Nakon tragedije na Korani, iz Kupe izvukli leš nepoznatog muškarca

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.04.2018. u 11:13

Pozega, 190315.
U Pozegi je u tijeku potraga za djevojkom koja je sinoc zajedno s deckom pala u rijeku Orljavu.Decko je nakon lijecnickog pregleda pusten kuci a za djevojkom jos uvijek tragaju ronioci specijalne policije iz Osijeka, HGSS, policija i rodbina. Na fotografiji: ronioc specijalne policije iz Osijeka pretrazuje rijeku Orljavu.
Foto: Vlado Kos / Cropix
Vlado Kos / Cropix / Ilustracija

Nakon što je policija izvijestila da je jučer poslijepodne u rijeci Korani na području Pavlovca kod Slunja pronađen leš nepoznatog muškarca, stigla je vijest o tragediji i iz sjevernog dijela Karlovačke županije, na području Žakanja.

Tamo je, navode iz PU karlovačke, u večernjim satima iz rijeke Kupe izvučen leš također nepoznate osobe, prenosi KA portal. Odmah se posumnjalo da se radi o još jednom nesretno stradalom migrantu kojih je s proljećem sve više na “proputovanju” kroz Hrvatsku, a koji pokušavaju prijeći u Sloveniju preko rijeke Kupe.

Na mjestu događaja obavljen je policijski očevid i policija, kažu u PU karlovačkoj, u cilju utvrđivanja svih okolnosti policija provodi kriminalističko istraživanje.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo