ODMOTAVA SE KLUPKO

Dvije djevojke bile su na večeri s ubojicom Meksikanke: Muškarac u dresu Milana nudio nam je besplatan provod u Budvi!

 CROPIX

Nakon što je otkriveno da se muškarac u Milanovom dresu s natpisom "Reksi" motao po splitskim Bačvicama, polako se odmotava klupko monstruoznog ubojstva Meksikanke Selene Macedo na Marjanu. DalmacijaNews ekskluzivno donosi priču dvije mlade djevojke koje su imale bliski susret s glavnim sumnjivcem samo nekoliko dana prije nego se dogodio stravičan zločin koji je zaprepastio Split i širu okolicu.

Naime, negdje oko 20. kolovoza dvije djevojke u dobi od 24 godine vraćale su se s Hvara. Po povratku majka jedne od njih, šetajući psa po Bačvicama, susrela je muškarca koji joj je ponudio besplatan provod u crnogorskoj Budvi. Baš u to vrijeme došle su njena kćer i prijateljica, te su se upoznale i nastavile druženje sa sredovječnim muškarcem, koji im je rekao da dolazi iz Novog Sada.

Susret s njim dogodio se u poslijepodnevnim satima, a ubrzo nakon toga završili su u Mediteranium Lounge baru koji se nalazi u "šumici" na Ovčicama. Bio je to upravo muškarac koji odgovara opisu sumnjivca - između 40 i 45 godina, s dresom Milana na čijoj poleđini je pisalo "Reksi". U početku nisu ni slutile da se nalaze u društvu potencijalnog ubojice. Ipak, nakon razgovora, djevojke su primjetile da je muškarac jako nervozan, a njegovo ponašanje je vrlo čudno.

- Najprije nas je odveo u Mediteranium na večeru, a ubrzo nakon toga nam je ponudio besplatan provod u Budvi, sa zaustavljanjem u Dubrovniku. Bio nam je jako čudan, a nama se sve činilo kao dobra zabava. Kako je večer prolazila, sve je postajalo sve čudnije. Stalno nas je nagovarao da odemo s njim u Budvu, a zatim nam je pokazao da ima tri putovnice . Imao je putne isprave Crne Gore, BiH i Hrvatske, te se pohvalio da račune plaća s lažnim karticama, a s jednom takvom je platio i našu večeru. Na sebi je imao dres Milana. Konobari u Mediteraniumu su ga zbog toga ismijavali, njemu iza leđa, govorili su da dolazi već par dana. Naravno ja i prijateljica nismo pristali ići s njim u Crnu Goru. Dao nam je broj mobitela i podsjetnicu. Ime nam je rekao, ali se više ne sjećamo, a koliko je bio čudan govori i to ga je moja prijateljica u mobitel zapisala kao "Paravinja". Podsjetnicu je iste večeri bacila, a tek poslije smo iz medija saznali da se radi o mogućem ubojici Meksikanke - ispričala je jedna od djevojaka.

Dan nakon toga Novosađanin koji je, prema iskazu cura vozio Škodu karavan, poslao je poruku. Još jednom ih je upitao jesu li voljne s njim ići u Budvu, na što nisu odgovarale. Samo nekoliko dana poslije otkriveno je Selenino tijelo na Marjanu.

Nakon što su djevojke iz medija saznale da se traži vlasnik Milanovog dresa, javile su se policiji i sve ispričale. Za sada su policajcima dale opis muškarca i broj mobitela s kojeg im je slao poruke. Ime mu ne znaju, a hoće li ova saznanja dovesti do uhićenja počinitelja ovog zločina saznat ćemo uskoro, piše DalmacijaNews.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:57